Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

O Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone) προσλαμβάνει ντετέκτιβ για να ερευνήσει τον θάνατο του γιου του.



Χωρίς να είναι ξεκάθαρο πως πέθανε ο γιός του, ο Σιλβέστερ Σταλόνε λαμβάνει προληπτικά μέτρα, σύμφωνα με πληροφορίες, να ξεκαθαρίσουν τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο του 36χρονού γιού του Σέιτζ. Αυτή την εβδομάδα ήρθε σε επαφή με τον Σκοτ Ρος, τον ιδιωτικό ερευνητή που έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην υπόθεση του Μάικλ Τζάκσον για την κατηγορία της παρενόχλησης ανηλίκων, και στην περίπτωση του Κρις Μπράουν και της Ριάννα.









Δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής πράξης, αλλά έρχονται συνεχώς ερωτήματα στην επιφάνεια για την υπόθεση του Σέιτζ ο οποίος, βρέθηκε νεκρός την περασμένη παρασκευή.
 Η αρχική εκδοχή του θανάτου του Σέιτζ είναι η υπερβολική δόση ναρκωτικών και πως βρισκόταν νεκρός στο υπνοδωμάτιο του για μέρες. Νέα στοιχεία όμως που δόθηκαν από το facebook και τα σχόλια του ίδιου του Σέιτζ, δείχνουν πως ήταν ζωντανός 17 ώρες πριν βρεθεί το πτώμα του, από τον νοικοκύρη του. Ωστόσο πολλές πηγές ορκίζονται, ότι ο Σέιτζ δεν είχε ποτέ πάρε δώσε με ναρκωτικά. Οι εξετάσεις από την τοξικολογική εξέταση θα είναι έτοιμη μετά από εβδομάδες.